ponedeljek, 27. maj 2013

dan mladosti

THE wall
the zine table
the art of cooking, rizotto majstr

happy customer / new shirts
it's not what trick you do....
...but how you do it

Razstava je v soboto uspela.Vendar smo se zaradi slabega vremena odločili, da v primeru sončnega dne, čez en teden, v soboto 1.6. razstavo simbolično zaključimo v stilu, kot smo si zamislili otvoritev; gril, skejtanje na zraku, druženje...
Vsem, ki ste kakorkoli pomagali in prispevali se iz betonskega srca zahvaljujemo in vas vabimo na še boljši zaključek razstave.
Kdo vse razstavlja?
Nejc87, Ninja Tiger, Marko Šajn, Sergej Vutuc, Tomaž Šantelj, Lele, Urban Kravos, Vasko, Nina Jančič, Tatiana Kocmur, Miha Perne, Peter Fettich, Deso, Nez Pez, Rone84, Jaka vatovec, Tadej Vaukman, Neja Frank in prijateljice, Irena Gatej, Monika Zajc, Daša Bucik, Maja Širca. Upamo, da
nismo koga pozabili. Hvala Mikli in celi MKNŽ ekipi!!
Razstava je žive narave kar pomeni, da se neprestano spreminja, ena slika dol, druga fotka gor, čez teden pa bomo dodali še kar nekaj novih avtorjev, tako da......ponovno vabljeni, v primeru sončne sobote seveda.
Razstava je na ogled tudi čez teden v popoldnaskih urah, če nas slučajno ni na pumpi, potem  smo ravno na poti, čakamo na pico v vrsti.. prou?

Ni komentarjev: